
Om torsdagen på Stâuan serverer vi hjemmelavet mad.
Maden bliver serveret fra kl.18 – 19.30.
Og der er kun mad så længe, der er mad i gryden.
Det kan derfor være en god idé at reservere bord.
Retterne koster mellem 95 kr. – 125 kr.
Har du allergier så skriv til os.
Ønsker man vegetar udgave af torsdagsgryden, skal man skrive et par dage før, så jeg kan handle ind til det.
Ændringer i menuen kan forekomme.
Menu for september og oktober
28/8 – Tarteletter med kylling og asparges
4/9 – Svensk Pølseret
11/9 – “Kød i karry” – familieopskrift fra Bornholm
Uden at afsløre for meget indeholder denne ret hakket svinekød, spidskål, gul karry, løg & kærlighed
18/9 – Biksemad
25/9 – Boller i karry på en blød bund af ris
2/10 – Brændende kærlighed
9/10 – Ragout med oksekød
16/10 Der er ikke mad, da vi afholder UP-festival – men gå hellere end gerne ind og find en billet til et af de mange shows i efterårsferien.
23/10 – Farsbrød med sov og kartofler
30/10 – Chili con carne
6/11 – Tarteletter med kylling og asparges
13/11 – Boeuf Bourguignon på kartoffelmos
20/11 – Svensk Pølseret
27/11 – Kylling i karry med ris
4/12 – Biksemad
11/12 – Frikadelle sandwich
18/12 – Tarteletter med kylling og asparges
Alt kød vi bruger på Stâuan er fra gårde, hvor man prioriterer dyrenes velfærd. Det smager bare bedre!
_________________________________________________________________________________








