Torsdagsgryde

Om torsdagen på Stâuan serverer vi hjemmelavet mad.

Maden bliver serveret fra kl.18 – 19.30.
Og der er kun mad så længe, der er mad i gryden.
Det kan derfor være en god idé at reservere bord.
Retterne koster mellem 95 kr. – 125 kr.

Har du allergier så skriv til os.
Ønsker man vegetar udgave af torsdagsgryden, skal man skrive et par dage før, så jeg kan handle ind til det.

Ændringer i menuen kan forekomme.

Menu for september og oktober

28/8 – Tarteletter med kylling og asparges

4/9 – Svensk Pølseret

11/9 – “Kød i karry” – familieopskrift fra Bornholm
Uden at afsløre for meget indeholder denne ret hakket svinekød, spidskål, gul karry, løg & kærlighed

18/9 – Biksemad

25/9 – Boller i karry på en blød bund af ris

2/10 – Brændende kærlighed

9/10 – Ragout med oksekød

16/10 Der er ikke mad, da vi afholder UP-festival – men gå hellere end gerne ind og find en billet til et af de mange shows i efterårsferien.

23/10 – Farsbrød med sov og kartofler

30/10 – Chili con carne

6/11 – Tarteletter med kylling og asparges

13/11 – Boeuf Bourguignon på kartoffelmos

20/11 – Svensk Pølseret

27/11 – Kylling i karry med ris

4/12 – Biksemad

11/12 – Frikadelle sandwich

18/12 – Tarteletter med kylling og asparges


Alt kød vi bruger på Stâuan er fra gårde, hvor man prioriterer dyrenes velfærd. Det smager bare bedre!

_________________________________________________________________________________